Bystrategisk Udsyn - Fremtidens Generationskvarterer

Tak for din deltagelse på Landsbyggefondens bystrategiske konference, hvor vi debatterede fremtidens generationskvarterer! Nedenfor vil du finde konferencevideo, præsentationer og stemningsfotos fra dagen. Vi glæder os til at se dig igen på vores næste konference. 

Tirsdag d. 30. maj, 2023

09:30 - 15:30

Bystrategisk Udsyn

1-dags konference

BaneGaarden, Otto Busses Vej 45

2450 København SV

Billedgalleri
Close modal

Indstil dit projekt til Blandet By Prisen

Landsbyggefonden har i samarbejde med ByrumsMonitor stiftet prisen 'Blandet By-Prisen'. Prisen uddeles til det gode eksempel på løsninger, som skaber attraktive boligområder ... Læs mere

Indstil dit projekt

Her finder du keynote Manisha Patels præsentation fra konferencen:

Præsentation følger snarest.

På  konferencen 30. maj, 2023 udgjorde Fremtidens Generationskvarterer omdrejningspunkt for dagens program. Vi kickstartede konferencen med keynote Manisha Patel, som har arbejdet med generationskvarterer i engelsk kontekst i flere år. Vi fik et skarpt og detaljeret indblik i hendes prisbelønnede arbejde med at udvikle nye og diverse bydele - heriblandt i Pydar, Cornwall. 

Herefter skiftede perspektivet til i højere grad at have et nationalt og lokalt blik på fremtidens byudvikling i lyset af en ændret demografisk virkelighed. Vi lagde vejen forbi Axelborg i Horsens og Høje Gladsaxe i Gladsaxe, hvor fokus i stadigt stigende grad er på at tilbyde boliger, der kan rumme alle generationer. 

Sidst på dagen gæstede jury og vinderprojekter fra konkurrencen Neighbourhoods for Generations konferencen. Her blev der lejlighed til at dykke ned i de respektive vinderprojekter og tale om, hvilke konkrete tiltag, vinderne så potentiale i, når formålet er at inkludere alle livsfaser i fremtidens intergenerationelle nabolag.

Sammen om lokal byudvikling

Torsdag d. 02. juni, 2022

Vis

Sammen om den grønne by

Torsdag d. 02. december, 2021

Vis

Sammen om den blandede by

Torsdag d. 08. juli, 2021

Vis

Sammen om bæredygtig byudvikling

Torsdag d. 29. oktober, 2020

Vis