Brendan Kilpatrick

Senior Partner, PRP Architects

Brendan Kilpatrick er keynote-taler på konferencen. Han er seniorpartner i det anerkendte britiske arkitektfirma PRP. PRP er et veletableret arkitektfirma med over 100 priser til sit navn med base i bl.a. London og Manchester.

Firmaet specialiserer sig i design og levering af alle former for boliger i Storbritannien på tværs af både almene, sociale og private lejemål. Få ved så meget om boligdesign og byfornyelse som PRP. Med over 55 års erfaring at trække på, har de etableret en lang portefølje af opgaver på tværs af design og levering af boliger og steder af varierende skala, kompleksitet og mangfoldighed. 

Brendans egen ekspertise spænder over alle former for boliger med vægt på boligledet byfornyelsesordninger, hvor blandet ejendomsret, boligbebyggelse med blandet tæthed og ikke-boligelementer integreres i bæredygtige kvarterer. 

Brendan har været medlem af Design Review Panels i LB Brent og South Cambridgeshire District Council. Han har været medforfatter til en bog om Estate Regeneration udgivet i 2021 sammen med PPR’s seniorpartner, Manisha Patel. 

Brendan Kilpatrick er inviteret som keynote på grund af sin internationale viden og erfaringer inden for byudvikling og generationsboliger. Aktuelt har PRP udviklet en ny boligtypologi, som muliggør flergenerationsliv i Chobham Manor.

I sin keynote vil Brendan trække på sin internationale erfaring og sin særlige ekspertise, når han formidler cases, indsigter og anbefalinger med fokus på, hvordan bl.a. den demografiske udvikling bidrager til at nye boligformer ser dagens lys i flere flere byer. En keynote tale, der konkretiserer “hvorfor” og “hvordan” praktikere og eksperter i den almene boligsektor i Danmark kan arbejde proaktivt med at forløse potentialer i fremtiden.