Christian Pagh

Direktør, Oslo Arkitekturtriennale

På konferencen vil Christian dele ud af sin viden og erfaring fra sit internationale arbejde og sin kundskab for byudvikling og arkitektur.

Christian sidder i juryen for den international idékonkurrence ‘Neighborhood for Generations’, som udgør udgangspunktet for konferencen, og som leverer bud på, hvordan vi som samfund skaber fremtidens generationskvarterer.

Han er direktør og chefkurator for Oslo Architecture Triennale, og han har stået i spidsen for en lang række projekter inden for byplanlægning, arkitektur og kultur, både som partner i den strategiske designvirksomhed Urgent.Agency og i den offentlige sektor.

Han er underviser på Copenhagen Business School i Design Thinking og har en kandidatgrad i moderne kultur og filosofi fra Københavns Universitet og Paris VIII.

Et gennemgående tema i Christians praktiske og akademiske arbejde er at udforske de indviklede forbindelser mellem kulturer og steder.

Han desuden erfaring fra blandt andet flere skandinaviske byudviklingsprojekter med tegnestuer som svenske White Arkitekter, norske Skajaa Arkitektkontor, danske BIG og Gottlieb Paludan Architects. 

Dansk

Jury statement

13:30

Tirsdag d. 30. maj, 2023