Sammen om bæredygtig byudvikling

Tak for din deltagelse på Landsbyggefondens første bystrategiske konference! Nedenfor kan finde små videointerviews med deltagere, output fra de digitale afstemninger og stemningsfotos fra konferencen. Vi glæder os til at se dig igen på vores næste konference, der afholdes foråret 2021. Mere information følger snart.

Torsdag d. 29. oktober, 2020

10:00 - 13:30

Bystrategisk Udsyn

1-dags konference

GAME StreetMekka, Enghavevej 82D

2300 København

Billedgalleri

På den første konference, d. 29. oktober, fik deltagerne indledningsvis en generel indflyvning til det bystrategiske perspektiv, leveret fra internationalt hold af den prisvindende arkitekt, Xander Vermeulen Windsant.

Herefter rettede vi blikket på Vollsmose i Odense, hvor boligorganisationer, kommune og private aktører samarbejder om strategisk byudvikling i et af de største transformationsprojekter i Danmark.

Afslutningsvis dykkede vi ned i og arbejdede med en række operationelle emner, hvor bæredygtig byudvikling, potentialer og partnerskaber er nogle af nøgleordene. 

Som følge af den seneste udvikling med COVID-19 havde vi valgt at omlægge konferencen, så det fysiske program og onlineprogrammet var smeltet sammen. I praksis betød det, at konferencen bestod af et udvidet onlineprogram fra kl. 10.00 til 13.30.