Sammen om den blandede by

Tak for din deltagelse på Landsbyggefondens anden bystrategiske konference! Nedenfor vil du finde små videointerviews med oplægsholdere, output fra de digitale afstemninger, Key Note præsentation og stemningsfotos fra konferencen. Vi glæder os til at se dig igen på vores næste konference, der afholdes d. 2. december 2021. Mere information følger snart.

Torsdag d. 08. juli, 2021

09:15 - 15:00

Bystrategisk Udsyn

1-dags konference

Centralværkstedet, Værkmestergade 9

8000 Aarhus C

Billedgalleri

På den anden konference, d. 3. juni, fik deltagerne indledningsvis en præsentation af Landsbyggefondens Review Boards, et nyt, bystrategiske tiltag.

Herefter en international indflyvning til forståelse af den blandede by samt refleksion over corona-pandemiens konsekvenser for by-og boligudvikling leveret af dagens keynote, Jeff Risom.

Afslutningsvis rettede vi blikket på de almene boligers rolle i den blandende by i en interaktiv debatsession, hvor oplægsholderne hver kom med sit bud og perspektiv på udfordringerne ved at skabe den blandede by, og hvad de almene boliger kan biddrage med.

Til denne konference var det muligt at afholde workshops. Her kunne deltagerne, der var tilstede i Centralværkstedet, vælge mellem seks samtidige temasessioner. Online-deltagerne var del af workshoppen om idealet om den blandede by, hvor Arkitektskolen Aarhus m.fl. uddybede visioner samt udledte læringer bag opførelsen af Gellerup og Tingbjerg.

Her finder du PowerPoint-præsentationer – dels fra dagens keynote-speaker Jeff Risom,
dels en overordnet samling af slides fra dagen.

Hent præsentation fra keynote Jeff Risom her

Hent præsentation med overordnede slides fra dagen