Sammen om lokal byudvikling

Tak for din deltagelse på Landsbyggefondens fjerde bystrategiske konference! Nedenfor vil du finde videointerviews med oplægsholdere, stemningsfotos og præsentationer. Vi glæder os til at se dig igen på vores næste konference, der afholdes d. 21. november 2022. Mere information følger snart.

Torsdag d. 02. juni, 2022

09:15 - 15:00

Bystrategisk Udsyn

1-dags konference

Alsik Hotel, Nørre Havnegade 21-25

6400 Sønderborg

Tidligere konferencer

På den fjerde konference, d. 2. juni, fik deltagerne indledningsvis en indflyvning til lokal byudvikling i Danmark af bolig- og indenrigsminister Christian Rabjerg Madsen.

Bagefter blev blikket rettede mod de almene boligers rolle i den lokale byudvikling i en interaktiv debat, hvor fire oplægsholdere diskuterede, hvordan de almene boliger kan biddrage og med fokus på demografi, bystrategiske visioner, uddannelse og beskæftigelse og transformation af udsatte områder.

Fra internationalt hold gav Brendan Kilpatrick, seniorpartner i PRP Architects, en keynote om udvikling af multigenerationsboliger.

Undervejs blev der afholdt fire fysiske workshops og en online workshop.

Afslutningsvis afslørede Bent Madsen, adm. direktør i Landsbyggefonden, den nye Blandet By Pris, som er stiftet i samarbejde med nyhedsmediet Byrummonitor.

Læs mere om Blandet By Pris her: Blandet By Prisen (byrummonitor.dk)

Sammen om den grønne by

Torsdag d. 02. december, 2021

Vis

Sammen om den blandede by

Torsdag d. 08. juli, 2021

Vis

Konference 29. oktober

Torsdag d. 29. oktober, 2020

Vis
Close modal

Indstil dit projekt

Landsbyggefonden har i samarbejde med Byrummonitor stiftet prisen 'Blandet By-Prisen'. Prisen uddeles til det gode eksempel på løsninger, som skaber attraktive boligområder ... Læs mere

INDSTIL DIT PROJEKT